11.08.2024 г., 8:07 ч.

В теб да се влюбя 

  Поезия » Любовна
113 0 2

      

    В теб да се влюбя

 

За да светят звездите в небето,

за да има огромна луна,

да ми шепне морето вълшебно

и вълни да целуват брега,

 

мен ми трябва във теб да се влюбя,

да открия във теб красота.

Към душата ти ключ да намеря,

за да бъде прекрасна нощта.

 

За да мога да пиша със чувство,

да рисувам лика ти красив,

всяка мисъл да бъде изкуство,

за да бъдеш безкрайно щастлив,

 

мен ми трябва във теб да се влюбя,

хоризонтът за теб да блести

и тогава на теб ще разкрия

всички чувства и скрити мечти.

 

Да изгубя ума си по тебе,

да се влюбя безкрайно сега,

дай ми малко от твоето време –

най-красив си от всички в света!

 

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??