19.02.2007 г., 5:58 ч.

В теб живея-в мен гори 

  Поезия
536 0 7
В теб живея - в мен гори, любов тъй силна, нежна, сърцето ми възпламени. Нека заедно сме в пожара! В теб се вричам - душата ми те иска, тялото за тебе тръпне с всяка своя фибра... Нека двамата се искаме, желаем! За тебе всичко ще направя, дори в Ада ще горя, ако трябва. Всеотдайност и мечти ми завещаваш... Нека от любов да изгориме ДВАМА!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??