5.02.2019 г., 23:35 ч.

В теб ще се скрия 

  Поезия
413 1 0

Ще издигна стени и прегради
Ще се скрия дълбоко в мрака.
Ще съм тиха, отчайващо тиха,
дано така към мен да погледнеш.

 

Не, не моля за глътка утеха,
не, не искам измъчена обич.
Искам само онази пътека
към сърцето ти аз да открия.

Искам само до теб да се сгуша,
виж, навън е ужасно студено…
Допусни ме, недей ме отблъсква,
във сърцето ти нека се скрия.
 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??