30.11.2008 г., 9:57 ч.

В тишината на нощта! 

  Поезия » Любовна
1964 0 1
В тишината на нощта!



В тишината на нощта

искам да съм с теб
под лунната светлина.
Мога да те целуна
и ти знаеш, че съм прав,
защото мога да го направя,
там – в тишината на нощта.
В тишината на нощта
ние сме ръка за ръка,
ние ще започнем своята борба
за любов без край.
Моля те, целуни ме под звездите,
там, в среднощната тишина!
Ти взе моето зрение
и аз ще те обичам завинаги,
защото в тишината на нощта
ние не се разделяме
.
В тишината на нощта!



© Калин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??