8.02.2008 г., 10:20 ч.

В твоя рай 

  Поезия » Любовна
749 0 17
 
В твоя рай
дали ще се намери
едно местенце,
просто ей така,
та да се вместя
някъде, където
не преча,
кротичко ще си седя.
Сред твоите жени
дали ще може
и аз бездомно
да се наредя
и да съм ти
любовно ложе
понякога
сред шум и
суета.
Ще бъда тиха
нежна,
примирена...
Пусни ме
в твоя непрестъпен
храм,
а после, знам,
ще молиш на колене
да бъда с теб
до сетния си час.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??