3.10.2006 г., 11:58 ч.

В твоя сън се явих 

  Поезия
548 0 11
В твоя сън се явих,
но съм жива реалност.
Птица в клетка бях,
с теб открих синева...
Аз не съм само стих -
нося цвете омайниче
и магия за обич
да обърна света!

Ти си слънце в деня ми,
шепот тих от звездите,
полъх свеж
над жадувала пролет гора...
Аз изпращам по вятъра
свойто нежно "Обичам те!",
като топла милувка
да те стигне в нощта.

Моя обич, готова съм,
дай ми ръката си -
искам заедно с теб
да премина жаравата!

...знам че има и прошка,
но за греха
мога после сама
да си стъкна кладата...


© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??