21.06.2007 г., 21:40 ч.

В тялото 

  Поезия
492 0 0
В тялото тлеят стотици пожари,
в сърцето огньове червени
 и жарки пламтят,
душата в пепел превърна,
а дните станаха по-черни и зли.
От птицата феникс поисках утеха,
да бъда различна и горда дори.
Да мога да стена от болка,
а само след миг да се смея дори.
В зидове ледени да обвивам деня си,
а нощем да бъда ярка звезда,
да искам огньовете бели,
да галят с нежност мойта
изстрадала черна душа.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??