19.02.2013 г., 22:47 ч.  

В търсене на Любовта 

  Поезия » Друга
479 0 0

Любов! Толкова дълго те търсих по света,

а ти си се крила там - дълбоко в моята душа.

Любов! Толкова дълго за тебе мечтах 

и толкова дни и нощи будна стоях.

 

Толкова жаби в принцове превърнах,

толкова фалшиви мъже целунах и прегърнах.

С надеждата теб, Любов, да открия,

с надеждата от твойта магия да отпия.

 

Но в търсенето ти едва не се погубих,

в жестокия свят и душата си едва не изгубих...

Усещах се мъртва... ала изплувах и бях преродена,

открила чистата Любов - неопетнена.

 

Тогава осъзнах, че винаги си била - там...

вътре в мен, в душата ми - моя храм!

И сега съм щастлива, пълна с теб - Любов,

сега животът ми има смисъл, пътят е нов.

 

Сега съм готова живота си да продължа,

да бъда щастлива и да намеря мъжа,

с когото любовта си чиста да споделя 

и на когото да разкрия красотата на света.

© Зори Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??