31.12.2019 г., 0:36 ч.  

В търсене на смисъла 

  Поезия » Философска
357 0 0

Накъде ме води този път -

към възход или падение?

Защо, уви, хората мрат -

за туй съм в неведение.

 

Ще се боря аз докрай,

всичко след това ме плаши,

дали въобще има там рай,

или просто край страшен?

 

И ето - аз просто не знам

за какво въобще живея,

ще падна в борбата сам,

до сетен дъх ще тлея!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??