12.08.2017 г., 12:10 ч.  

Важно е да запомнят 

  Поезия » Бели стихове
628 1 2

Важно е да запомнят.

Смеха ти...

Очите ти...

Но се изнервят тотално, когато те няма.

И се дразнят, защото ги оставяш без внимание, когато те има.

Очите ти ги оставят без думи и виждат нещо в тях, което не могат да си обяснят.

Ти си като наркотик за тях.

Искат те по много и отново.

Желанието към теб се увеличава.

Най-силно искаш това, което нямаш.

Усмихваш се като за последно.

Довършени са.

Те няма да те имат.

И го знаят, но се примиряват.

Харесва ти...

Нали?

Важно е да запомнят.

Смеха ти...

Очите ти...

Защото характера вече се мъчат да го забравят.

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Стенли! Отново си силна, истинска и искрена! Поздравявам те!
  • Напук на злости и неверни коментари, закрила търсим в чувствата си стари!
    Но нека, дори да ни одумват,вървим ненатрапчиво, безшумно
    към истина нелека:по своята​ обична пътека.
Предложения
: ??:??