18.02.2011 г., 14:39 ч.

Валентинки 

  Поезия » Любовна
560 0 0

                               Студена привечер, коли, светлини...

                               в полумрака... месечината, звезди.

                               Брилянти блестят, изгарят... захлас,

                               във полумрака - сърцата трептят. -

                               Фантазия, джаз... тежък сакс,

                               във полумрака - нулевият час.

                               Далечно синьо, бризът шуми...

                              във полумрака - телефонът мълчи.

                              Сирена, перли... розови дантели,

                              във полумрака - морето в мечти...

                              Вечеря, свещи...

                              виолетова среща,

                              във полумрака... на пода...

                              вечерната рокля и...

                                                                            бутилка стар коняк...


 


 

© Елизабет Фурнаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??