11.02.2024 г., 8:35 ч.

Вали сняг в нашият град 

  Поезия » Пейзажна, Авторска песен
137 1 0

Уличните лампи премигват
ритмично в зимната вечер,
докато пухкав сняг се сипе
из улиците на нашият град.

Навън я няма зелената трева
и пейзажът побелява динамично.
За възрастните това е поредната мразовита вечер,
а за децата е време за игри и веселба.

Огънят в камината топли телата
както слънцето през летата,
а семейната и приятелска любов
носи наслада на всички у дома.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??