5.10.2018 г., 11:28 ч.  

Вчера 

  Поезия
525 1 1

И ме викаш

и ме искаш

и се скиташ

 

Без душа

и без лице

и без сърце.

 

Утре беше вчера!

 

И ме молиш

и се правиш на различен

и ме чакаш

но те гледам безразлично!

Да ме имаш

да ме гледаш ти е нужно

но всичко твое отдавна ми е чуждо! 

© Любов Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??