4.12.2005 г., 15:28 ч.

Вчера беше... 

  Поезия
725 0 5
Вчера беше...
Лятото отмина
след хиляди "Уви"
и топлина.
Студено слънце,
сняг, партина.
Реката Лета
с мост в мъгла.

Вчера беше...
Днес е по-различно.
Празни думи,
чаши и мечти.
И сънищата
някак носталгично
се лутат
между четири стени.

Вчера беше...
Бляскава звезда,
дюни, гларуси,
вълни, море.
Окапват днес
мечтите ни - листа
и вятърът
беззвучно ги мете.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??