ВДЪХНОВЕНИЕ
Посвещава се на Ивайло Терзийски,
който ме научи на това, което ще
прочетете след секунди...
"Не чакай вдъхновение!" -
мъдро изречение.
Не чакай и минутка ни!
На стола си седни,
молива си вземи.
И пред белия си лист
превърни се в оптимист.
Със молива започни -
пиши, пиши!
А пък ако нещо има -
ти сам ще го пробудиш -
музата непобедима
сама ще дойде в рима!
Пиши, фотографирай,
музика свири...
Начина намирай -
деня си обагри!
И всеки ден така
ти ще вдъхновяваш
музата една.
Така ще продължаваш!
Ралица Костова
© Ралица Костова Всички права запазени