3.12.2018 г., 8:59 ч.

Вече имам... 

  Поезия » Любовна
372 0 0

Вече имам това, което исках от живота...

Имам всичко, за което някога съм мечтала...

Имам прекрасен съпруг, който ме обича

и невероятни деца, които

ни радват, които ни карат да се смеем и да се

чувстваме живи...

Имам живот, за който даже не бях и сънувала...

                  Щастлива съм, че имам прекрасно семейство, което ме

                             ОБИЧА И АЗ ГИ ОБИЧАМ...

© Виолета Перфанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??