11.07.2020 г., 0:01 ч.

Вече съм различна 

  Поезия » Любовна
489 1 0

Невинна съм, в сърцето си го зная.

Добра до болка е във мен душата.

Но някак си успя да ме омая,

за миг ми завъртя главата.

 

Не съм си падала по лоши,

които пълнят ми главата с въпросителни

и нощем съм обсипана с въпроси,

защо очите ти са толкоз удивителни?

 

Защо преди не ме влечеше,

да тичам и живея на ръба.

Дори и тайничко съзнанието не копнееше,

със пръсти да ме галиш по гърба.

 

Но днес съм друга, вече съм различна.

Обърна всичко изведнъж.

И даже хич, не съм и романтична,

защото влюбих се в опасен мъж.

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??