17.07.2007 г., 23:34 ч.

Вечен спомен 

  Поезия
1066 0 2
 

Плът в пръстта поставяш,
а тази плът раздрана,
като набраздено кърваво поле
безмилостно е разорана.

 

Човек ли бeшe или демон,
че така дяволски постъпи,
на зли емоций се поддаде
и всички правила престъпи.

 

За съжаления е късно,
а ти реши да съжаляваш.
Постъпи вече долно, мръсно,
а сега се оправдаваш.

 

Ще забравят всички несполуката
и споменът в земята ще потъне,
но ти ще помниш ли поуката?
В сърцето ти тя ще затъне!!!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??