16.01.2013 г., 0:58 ч.

Вечер 

  Поезия » Друга
415 0 0

Вечер

 

Притихнала вечер.

Усещане за топлина.

Нежно трептящо

китарно безвремие.

Проронена сълза.

Вълшебно уютно.

Споделено... и хубаво.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??