29.04.2020 г., 12:44 ч.

Вечер с теб 

  Поезия
390 0 1

Една есенна вечер

и две чаши със вино,

три лалета на нашата маса!

Четири очи- множество погледи!

Четири очи- никакви думи!

Три неща, които искам в този момент,

две очи- една душа,

една есенна вече и теб!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??