Една есенна вечер
и две чаши със вино,
три лалета на нашата маса!
Четири очи- множество погледи!
Четири очи- никакви думи!
Три неща, които искам в този момент,
две очи- една душа,
една есенна вече и теб!
© Никола Станиславов Todos los derechos reservados