26.02.2010 г., 21:09 ч.

Вечерно 

  Поезия » Философска
534 0 4

Събличам кожата си уморено -

закачалката ще я поеме хищно.

Денят преваля - вън е свечерено,

нощта разтваря пазвите си пищни.

 

Ежедневната борба за себедоказване

е преустановена - до следващото утро.

Сизифовският труд май е самонаказване,

което води единствено към Голгота.

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??