20.12.2006 г., 16:20 ч.

ВЕЧЕРНО СТИХЧЕ 

  Поезия
765 0 4
ВЕЧЕРНО СТИХЧЕ

Затвори очета, сладко се наспи.
Затвори очета, хайде, ти поспи.
Затвори очета, трябва да поспиш.
Затвори очета, виждам как летиш.
Затвори очета, вече спиш.

Имаш 5 и след това 10 минутки,
а след тях цяла нощ... :)

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??