Dec 20, 2006, 4:20 PM

ВЕЧЕРНО СТИХЧЕ 

  Poetry
766 0 4
ВЕЧЕРНО СТИХЧЕ

Затвори очета, сладко се наспи.
Затвори очета, хайде, ти поспи.
Затвори очета, трябва да поспиш.
Затвори очета, виждам как летиш.
Затвори очета, вече спиш.

Имаш 5 и след това 10 минутки,
а след тях цяла нощ... :)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??