21.02.2010 г., 14:45 ч.

Вечерня в Манастира 

  Поезия
476 0 8

Денят е натежал от грехове

и уморено моли свойта прошка.

Здрачава се и шепот на нозе

по калдъръма се понася кротко.

 

Клепалото надава плахо глас,

а после се задъхва от тревога.

Свещта

   Жената

      Двете ù деца

         Монасите

             Молитвата

                 И Бога...

© Людмила Билярска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??