Денят е натежал от грехове
и уморено моли свойта прошка.
Здрачава се и шепот на нозе
по калдъръма се понася кротко.
Клепалото надава плахо глас,
а после се задъхва от тревога.
Свещта
Жената
Двете ù деца
Монасите
Молитвата
И Бога...
© Людмила Билярска All rights reserved.