14.03.2008 г., 6:42 ч.

Вечеря 

  Поезия » Хумористична
550 0 2

Хей... Видя ли го?

Ееей там -

Koсът си е хванал

червей.

Да, да!

Черната птичка

с оранжевия нос

сега вечеря. :)

Така го тръска гладно

и го свива на кравайчета,

къса го на малки парчета

и го поглъща жадно...

Та, кажи ми най-сетне:

- Ти, Косът ли си

или Червеят?

 

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??