9.09.2011 г., 0:01 ч.

Вечеря на свещи 

  Поезия » Хумористична
1171 0 12

Вечеря на свещи. Аз - по престилка.

Отдолу - затоплено тяло.

Готова за теб и за секс зажадняла...

Ах, тази проклета костилка!

 

Задави те! Беше в коктейл "Маргарита",

във сочната черна маслинка.

О, Боже! Цветът на лицето ти - синкав,

а ти се задъхваш и риташ.

 

Потупах гърба ти, в началото леко,

а после си казах: "Не става!

Ще трябва да действам, умира човекът!

На докторка ще се направя."

 

Спасен си, макар и с ребра насинени.

Меракът ти беше преминал.

Свещта догоря и филето изстина,

а ти си отиде от мене.

 

Сама съм в леглото сега по престилка.

Коктейли!... Каква глезотия!

От днес ще си пия домашна ракия -

сама съм в леглото с бутилката.

 

 

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??