7.08.2005 г., 14:05 ч.

Вечеря за двама 

  Поезия
923 0 7
Сготви ли вечеря?
Толкова съм гладен.
Гладен бях и вчера,
а пък бях поканен.

Ех, защо отказах
с тебе да опитам!
Ех защо не влязох!
До сега се питам.

Знам, че ще е вкусно.
Много се тревожиш,
блюдото изкусно
как да ми предложиш.

Масичката скромна
ти не вдигай още.
Аз адреса помня,
и какво че нощ е,

просто нахрани ме,
както ти решиш,
просто подслони ме
няма да сгрешиш.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??