1.03.2009 г., 23:36 ч.

Вечна... 

  Поезия
696 0 2
 

Мислех, че всичко ще е вечно.

Любовта завинаги ще бъде с нас.

Това оказа се грешно.

Той тръгна си преди малко повече от час...

 

Този час сякаш бе безкраен...

... изпълнен с болка... тъжен час...

Неутешимо в кухнята плачех,

в душата ми се промъкваше страх...

 

Как без теб ще живея?

Нима смисъл ще има моят живот?

Нима ще има за какво да живея,

когато тебе те няма, любов?!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??