2.04.2024 г., 15:06 ч.

Вечна 

  Поезия
64 0 0

радостна тъга
и тъжна радост - в битка
вечна за мига̀

 

.................................................

 

друга подредба
на думите

 

радостна тъга и тъжна
радост - в битка
вечна за
мига̀

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??