10.10.2007 г., 19:46 ч.

Вечна любов 

  Поезия
422 0 2

Любовта ни е силна доза страст,

примесена с нежност и понякога с малки караници,

които подсилват чувствата ни.

Ние не можем да живеем един без друг,

защото сме родени, за да се срещнем и да

останем завинаги заедно.

Дали има вечна любов?

Толкова силно се надявам да има и чувствата ни никога

да не охладнеят!

© Сънувам мечта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??