28.01.2007 г., 3:34 ч.

Вечна мъка 

  Поезия
857 0 1

Едни очи не мога да забравя,
едни очи ме карат да не спя,
едно сърце за тебе бие,
едно сърце във мен крещи!

Една сълза отроних снощи,
изпратих я на теб,
като нежен спомен за лека нощ,
дали дойде така и не разбрах.

Едни ръце за теб трептят,
едни ръце към теб протягам,
в тъмната стая дето съм аз,
а ти сега къде си...

Едни очи ще обичам вечно,
милион сълзи за теб ще отроня,
едни ръце за теб ще дам,
едно момиче вечно теб ще обича!

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??