27.05.2004 г., 11:53 ч.

Вечната заблуда 

  Поезия
1202 0 0

Влюбен съм, сърцето ми трепти
Обичам до полуда,
но страдам , страдам и боли
в заблуда тънат моите мечти

Обичта
Красива, нежна , търпелива
Неспокойна в младата душа
Сърце покой не дава

Роб твой да бъда аз
Това ли заслужавам
любов, любов
несподелена.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??