May 27, 2004, 11:53 AM

Вечната заблуда 

  Poetry
1227 0 0

Влюбен съм, сърцето ми трепти
Обичам до полуда,
но страдам , страдам и боли
в заблуда тънат моите мечти

Обичта
Красива, нежна , търпелива
Неспокойна в младата душа
Сърце покой не дава

Роб твой да бъда аз
Това ли заслужавам
любов, любов
несподелена.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??