16.11.2005 г., 23:41 ч.

Вечно с теб 

  Поезия
1171 1 1

Вечно с теб

Никога не казвай,
че щастлив не си.
Никога не го показвай
и в несгоди и в беди.

Истински обичай,
на лъжа не се поддавай,
истински мечтай,
и любовта ми не забравяй.

Щом със мене си ти,
грижите на мига забрави
и недей се тревожи,
обичта ще победи.

Мила дума ще ти кажа,
аз целувка ще ти дам,
и знай няма във забрава
да останеш нейде сам.

Знай, че те закриля
едно ангелско сърце,
твоята любов то дири
със разперени криле!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??