14.12.2009 г., 15:45 ч.

Вечно си във филма... 

  Поезия
537 0 2

Драми, ужаси, комедии..
сменят се актьори, сценаристи.
Това е филмът ти - изпълнен със трагедии,
пълен с интриганти, идеалисти!

В своя филм обичаш, после страдаш,
предаван си от всеки втори.
Сърцето безусловно си раздаваш,
а чужди хора взимат чужди роли!

Надяваш се, а после съжаляваш...
Егоисти! Никой с нищо не отвръща!
Нараняват, но очите си затваряш,
огорчението, обидата преглъщаш!

Актьори много, хората са малко!
Самотен си в огромната тълпа!
Искаш да обичаш и наистина е жалко,
че животът ти оказва се една игра!

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??