19.12.2023 г., 21:27 ч.

„Вечност” 

  Поезия » Любовна
133 0 0

Миг от вечността,

очите ти допрени в моите,

изгарящи в ръцете на любовта.

Трудно ли ще бъде да

останем завинаги така ?

Влюбени в миг от вечността.

Времето променя ни,

тръгва си любовта,

а мигът с теб ще остане

само като миг от вечността.

© Zdravka Grueva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??