4.01.2012 г., 14:10 ч.

Вечността е слепота крещяща... 

  Поезия
582 0 10

Див танц.
Живот безценен.
Красив гланц.
Маскирано лице.
Втъкано сърце.
Оборот тленен.
Звезди, всемир, криле...
Покой от звездна тишина.
Сълза, попита във мечта.
Престой, безизходна вина.
Синева, скрита във съдба.
Времето  врати отваря.
Неизвестността е скорост летяща.
Семето цъфти, изгаря...
Вечността е слепота крещяща...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??