12.04.2006 г., 8:24 ч.

Веднага! 

  Поезия
576 0 8
Задрямаха ли пияните в общежитието?
С чадър"Обществото " се пази.
Тук-там виждам полиция.
Пуснете момчетата да поспят!

Любовта идва по-късно.
Сирените заглъхват ли?
Любовта идва полека,
като някои революции,нежни.

Но не искам!Искам веднага!
Любовта хора, идва рязко.
Искам да съм спокоен,-
искам вярата си Веднага!

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??