12 abr 2006, 8:24

Веднага! 

  Poesía
577 0 8
Задрямаха ли пияните в общежитието?
С чадър"Обществото " се пази.
Тук-там виждам полиция.
Пуснете момчетата да поспят!

Любовта идва по-късно.
Сирените заглъхват ли?
Любовта идва полека,
като някои революции,нежни.

Но не искам!Искам веднага!
Любовта хора, идва рязко.
Искам да съм спокоен,-
искам вярата си Веднага!

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??