Грейнали лица, на малките деца.
Светещи очи, затихнали сега.
Ето идва тя - майката добра,
носеща цяла кошница с яйца...
И ето всички бързо, мама обкражиха
и почна пак борбата кой ще е боракът!
Писаци се чуват,
кой от щастие, кой от лека тъга,
но всички пак се смеят и се веселят!
Шарените яйчица щастие да носят,
на всички българи, що са на света.
И като малките деца,
на светъл празник те да се зарадват,
с яйчице в ръка и с усмивка на уста!!!
P.s. Искам да пожелая на всички от този сайт,днешния им ден да е изпълнен само с усмивки и красиви мигове! Дано на всеки днес му се случи Васкресение,дали на някоя любов дали за нещо друго,бъдете щастливи,и колкото и несполуки да имате се усмихнете!!!
© Деница Тодорова Всички права запазени