БРАТЯ И СЕСТРИ ВО ХРИСТА,
ПЕЙТЕ И БОГА ПРОСЛАВЯЙТЕ
С ЧИСТИ СЪРЦА И ДУША
И НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!
СЛОЖЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ,
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРАЗНИК Е ДНЕС,
СЕМЕЙНО НА ЦЪРКВА ИДЕТЕ,
ЗА ДА СЛАВИТЕ БЛАГАТА ВЕСТ.
С ЦВЕТЯ И СЪС СВЕЩ ВЪВ РЪЦЕ
ПРОСЛАВЯЙТЕ "ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ",
С ПРЕЛИВАЩО ОТ РАДОСТ СЪРЦЕ.
40 ДНИ ПОЗДРАВА НОСЕТЕ,
ПОЗДРАВЯВАЙТЕ БЛИЗЪК И БРАТ,
СЛАВЕТЕ ИМЕТО НА БОЖИЯ СИН,
А ОТГОВОРЪТ Е НА ВСЕКИ ПОЗНАТ:
„ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ! АМИН!
© Нели Всички права запазени
Светли дни ти пожелавам!
с много обич, мила Нели.