Apr 27, 2008, 5:20 PM

великден 

  Poetry
830 0 2
 

 

 

 

 

БРАТЯ И СЕСТРИ ВО ХРИСТА,

ПЕЙТЕ И БОГА ПРОСЛАВЯЙТЕ

С ЧИСТИ СЪРЦА И ДУША

И НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!

СЛОЖЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ,

НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРАЗНИК Е ДНЕС,

СЕМЕЙНО НА ЦЪРКВА ИДЕТЕ,

ЗА ДА СЛАВИТЕ БЛАГАТА ВЕСТ.

С  ЦВЕТЯ И СЪС СВЕЩ ВЪВ РЪЦЕ

ПРОСЛАВЯЙТЕ "ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ",

С ПРЕЛИВАЩО ОТ РАДОСТ СЪРЦЕ.

40 ДНИ ПОЗДРАВА НОСЕТЕ,

ПОЗДРАВЯВАЙТЕ БЛИЗЪК И БРАТ,

СЛАВЕТЕ  ИМЕТО НА БОЖИЯ СИН,

А ОТГОВОРЪТ Е НА ВСЕКИ ПОЗНАТ:

„ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ! АМИН!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??