12.07.2007 г., 11:48 ч.

Великото шоу "Живот" 

  Поезия
586 0 2

Виждаш ли как се сривам, Приятелю?
Пропадам в бездната,
която сама си изкопах...

Музиката свърши и лампите изгасват.
Това е краят на шоуто,
клоуните се прибират
в консервните кутии.

Време е... да свалим грима и маските.

Време е да кажем сбогом на света -

онзи, който ни направи черни,

кухи мидени черупки -

грозни остатъци от големият пир

на изминалите години.


Аз пропаднах, Приятелю -
няма вече какво да ме поддържа жива...
Изгасват лампите
и идва нищото,
защото това е краят
на великото ни шоу -
                    " Живот ".

                                         11.07.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??