Виждаш ли как се сривам, Приятелю?
Пропадам в бездната,
която сама си изкопах...
Музиката свърши и лампите изгасват.
Това е краят на шоуто,
клоуните се прибират
в консервните кутии.
Време е... да свалим грима и маските.
Време е да кажем сбогом на света -
онзи, който ни направи черни,
кухи мидени черупки -
грозни остатъци от големият пир
на изминалите години.
Аз пропаднах, Приятелю -
няма вече какво да ме поддържа жива...
Изгасват лампите
и идва нищото,
защото това е краят
на великото ни шоу -
" Живот ".
11.07.2007
© Гергана Цветкова Все права защищены