9.05.2016 г., 10:37 ч.

Венчавка 

  Поезия » Любовна
292 0 1

За Бога, няма да си ти.
Без теб ще се венчая пред олтара.
С болка в парещи гърди.
Защото любовта ти беше толкова измамна.

 

И в огън - пак ще си гориш.
Понеже тъй предаде мен с греховност.
С хиляди болезнени лъжи.
Щом думите ти не посяха в мене корен!
 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??