10.12.2007 г., 17:46 ч.

Верую 

  Поезия » Любовна
619 0 5

Няма поезия без хубаво чувство,

без да има за кого и какво да напишеш,

и само тогава тя става изкуство -

когато с приятели въздуха дишаш...

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??