24.12.2009 г., 11:17 ч.

Весела Коледа! 

  Поезия » Друга
1762 1 14

Две снежинки тръгват по света,

две прашинки ледена вода,

за да разнесат навсякъде вестта,

че е нова Коледа дошла.

 

В топли къщи светят блеснали очи,

всички гости са добре дошли,

с тях в тишината щастие мълчи,

звън отново Рождество оповести.

 

Пълен дом с деца - гълчава от смях,

подаръците под елхата украсена,

от добрия старец са донесени за тях,

с обич между всички споделена.

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??