19.02.2019 г., 20:28 ч.

Весели се сърцето в мен 

  Поезия » Друга
222 1 0

 За тебе само аз копнея,
искам с теб да съм до края,
само с теб усещам, че живея,
чувствам сякаш съм в рая.

 

Изпълваш с радост ти сърцето,
душата ми с тебе се весели
и няма нищо по земята и небето,
което може с теб да ни раздели.

 

Има мъки има скръб, признавам,
но знам, че винаги си с мен,
Исусе аз на тебе мъките предавам
и правиш весел, моят ден.

 

Когато падна, ти отново ме изправяш,
говориш ми с много нежен глас,
дори в мрака, пак не ме оставяш...
Боже много съм ти благодарна аз!

 

В твоето присъствие се аз веселя
чувствам се така, като в рая
и никога не искам аз от теб да се отделя,
искам с теб да съм до края.

 

Щастлива съм защото знам,
имам най-великият до мен,
Исусе няма никога да те предам,
на теб ще служа всеки ден.

 

На теб ще служа, Боже аз,
защото никога не ме оставяш ти,
ще те следвам до последния си час,
сърцето ми за теб до края ще тупти.

 

Винаги ме слушаш от небето,
сърцето ми с тебе се весели
и знам че няма нищичко, което...
двамата един от друг да ни отдели!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??